Protex kondomer

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.
Produktfeedfremviser af ProductFeedViewer.dk

Er du på udkig efter et af markedets mest anerkendte kondommærker, som ikke har sløjfet kvaliteten for at minimere prisen? Så er Protex kondomerne fra House of Denmark det sikreste valg, når der skal vælges mellem kondommærker. Protex kondomer kan ganske enkelt beskrives som kvalitetskondomer, der både er testet, certificeret og produceret i Danmark. Alle de nødvendige krav er naturligvis overholdt, og samtlige strenge tests er gennemført med perfektion.

Køb Protex kondomer til dine behov!

Virksomheden bag Protex kondomerne, House of Denmark, har naturligvis haft de mange forskellige behov in mente. Der findes derfor intet mindre end 5 forskellige slags, som herunder er listet med en kort forklaring:

 • Classic: Er du blot ude efter en klassisk kondom, så er Protex Classic det rette valg for dig. Her er ingen finurligheder implementeret, hvilket blot betyder, at du aldrig går galt i byen med denne variant.
 • Contoured: Ønsker du indsnævring under penishovedet for øget følelse, vil Contoured-modellen være det rette valg for dig.
 • Ribbed: Vi bevæger os her over i den lidt mere ”kinky” afdeling. Denne Ribbed model med riller er perfekt til dig, der ønsker at øge stimuleringen for begge parter.
 • Super Thin: Mangler du følelsen, når du bruger kondom under samleje? Så er Super Thin modellen din redning. Denne model er ultra tynd (tykkelse på blot 0,05mm), og vil i aller højeste grad give dig følelsen igen.
 • X-Large: Til de mere veludrustede mænd er der naturligvis også et alternativ. Det hedder X-Large, og er til dig der har det svært med de klassiske kondomstørrelser.

Hvorvidt kondomet er Super Thin eller Classic ændrer ikke på, at alle slags er testet og EU-godkendt – du er derfor i gode hænder, når du vælger Protex. Endvidere er det vigtigt at bemærke, at alle Protex kondomer produceres i Danmark.

Højeste kvalitet & rimelige priser – kendetegnene for Protex-serien

Man lader sig ofte fortælle, at pris og kvalitet går hånd i hånd. Regnestykket lyder derfor, at des lavere prisen er, des ringere er kvaliteten også. Gør det sig så også gældende for Protex-serien? Svaret er et højt og rungende nej! Til trods for den favorable pris på alle kondomer i serien, er der ikke syltet på kvaliteten. Udover at alle godkendelser og certifikater er opnået, findes Protex kondomerne også i langt de fleste af landets supermarkeder og kiosker. Dette er en klar blåstempling af produktet og firmaet bag, der i særdeleshed har formået at skabe et danskproduceret produkt, der både er prisvenligt og af den højeste kvalitetsskuffe.

Fakta:

 • Alle Protex kondomer kommer med glidecreme påført samt reservoir.
 • Kondomerne er alle danskproduceret og overholder EU’s strenge produktkrav.
 • Længden varierer mellem 185 mm og 190 mm alt afhængig af varianten.
 • Tykkelsen varierer mellem 0,05 mm og 0,06 mm. Dette afhænger, ligesom ovenstående, også af varianten.
 • Fremstillet af latex (naturgummi)
 • Ingen grim lugt af gummi, som ofte ses ved andre mærkers kondomer.

Lad ikke dumhed stoppe festen – Køb dine kondomer online!

Ønsker du at få et barn indenfor den nærmeste fremtid, eller er du blot 100% sikker på, at du aldrig vil blive ramt af en kønssygdom? Hvis svaret er ja, så var du med stor sandsynlighed ikke havnet her på siden. Vi tør derfor godt sige det, som det er: Lad ikke din dumhed stoppe festen i soveværelset. Mange har uhyre svært ved at stille sig ned i butikken for at lægge kondomer op på disken, hvilket oftest er blevet brugt som undskyldningen for manglende gummi. Den tid er heldigvis ovre, da man i dag kan bestille på nettet og få pakken leveret uhyre diskret. Der er derfor ingen undskyldning for dumheden – og hvem ved, hvornår du får brug for et kondom næste gang? Bestil derfor online allerede i dag, så du aldrig står i en manglende situation.

Sådan sparer du penge på køb af kondomer!

Muligheden for at spare penge takker vi som oftest ja tak til – og dette gælder især for kondomer. Prisklasserne kan nemlig variere kraftigt alt afhængig af, hvor du vælger at foretage dit køb. En tommelfingerregel er dog, at du som udgangspunkt kan spare store summer ved at handle på nettet. Endvidere er du (ofte) sikret en meget diskret levering, så du ikke behøver stå med røde kinder i den lokale brugs.

Fordele ved at købe online:

 • Du sparer som udgangspunkt (næsten) altid penge ved at handle online.
 • Ingen røde kinder foran kassedamen – pakkerne leveres diskret og hurtigt.
 • Markant større udvalg end ved den lokale brugs/kiosk.
 • Mulighed for større valgfrihed og overblik.

Få fat i de rigtige kondomer