Hvorfor skal jeg bruge kondom?

Kondomer er ikke det mest populære ”værktøj” i sengen, hvis man forhører sig hos den mandlige del af befolkningen. Til trods for kondomers beskyttende egenskaber, er tallet for hvor mange der undgår at bruge kondom overraskende højt. Du er måske en af dem, og spørger derfor sikkert dig selv; hvorfor skal jeg bruge kondom? Det vil vi i dette blogindlæg forsøge at belyse, så du forhåbentlig går herfra med et helt nyt syn på sikker sex.

Kondomet er ikke din fjende – medmindre du gør det til fjenden!

Mange af de personer, der vælger at ”overse” kondomet under samleje, har tidligere haft nogle dårlige oplevelser. Det kan være alt fra, at kondomet har været stramt at have på, de har oplevet at miste følelsen/erektionen eller slet ikke har kunnet få gummien på. Derfor har mange taget den nemme løsning; at droppe kondomet helt. Men kondomer behøver ikke være din fjende! Lad os fortælle dig herunder hvorfor.

Har du tidligere haft en dårlig oplevelse, har du med stor sandsynlighed kun forsøgt dig med én slags kondom. Sagen er den, at der findes et hav af forskellige producenter, der laver kondomer i alle former og størrelser. Du kan derfor være sikker på, at der er lavet et kondom, som passer perfekt til dig – det handler blot om at finde det.

Måden hvorpå du vælger det rigtige kondom, er ved at kigge tilbage på, hvor problemet tidligere har ligget. Har det været for stramt? Så skal du højest sandsynligt op i en større størrelse. Har du oplevet, at du mistede følelsen eller helt din erektion? Så bør du måske gå efter et tyndere kondom, som øger følelsen under samleje.

Hvorfor er kondomer vigtige at bruge?

Selvom ovenstående spørgsmål synes at være almen viden, er det desværre ikke alle, der har fået skoling i samleje og herunder især kondomer. For hvorfor er det nu lige, at kondomer er så vigtige at bruge? Vi har lavet en liste herunder:

  • Undgå at smitte/blive smittet med sexsygdomme!
  • nsker du ikke at gøre din partner gravid? Så bør du bruge kondom!
  • Er en våd bytur endt hjemme hos en pige? Lad ikke festen stoppe her – hav altid et kondom med dig i lommen!

Du bør nu have fået dig et billede af, hvorfor du bør investere i  at finde dét kondom, der passer dig perfekt. Irriterende gummi er ikke til at holde ud – men det er ikke en ting, man som person bør spare på eller se bort fra. Som du kan se på ovenstående liste, kan det være uhyre vigtige ting kondomet beskytter dig imod. Kan de ting overhovedet gøres op i penge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>